PLYŠOVÝ ZVÍŘÁTKA Z POUTI

PLYŠOVÝ ZVÍŘÁTKA Z POUTI

Anotace: bylo nám patnáct,pak dvacet,třicet ... čas letí...

Vůně plyšových zvířátek z pouti
Vyznání krásný "hloupý"
Je to pryč šílenejch dvacet let
A ty chtěla bys vyprávět
Bylas krásná časy dávný
Všechno zdálo se ti správný

No a teď práce a rodina
Občas padaj ti do klína
Slzy horký a kolem srdce led
Svět se změnil a místo lásky jed

Plyšový zvířátka z pouti
Teď těžko ti někdo koupí
První lásky šílenejch dvacet let
Krk se ti sevřel už nechceš vyprávět
O vůni plyšovejch zvířátek z pouti
Vzpomínky krásný hloupý ...
Autor jondys, 23.03.2016
Přečteno 418x
Tipy 6
Poslední tipující: Móny, Kubíno, Frr, Jin&Jang, Pavel Vlček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí