Déšť odnáší pryč

Déšť odnáší pryč

Anotace: Tak jako déšť zmizí ze života vše.

Padá, padá déšť

níž, dolů, níž,

bílý, šedý, šedivý.

Voda stéká pryč.

 

Svit není.

Není, co byl,

není, co bývalo.

Co bylo, je pryč.

 

Sbohem dámo s deštníkem.

Sbohem slečno v pršiplášti.

Sbohem dlouhé roky.

Všechno je pryč.

Autor Lord Bartimaeus, 03.04.2016
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí