Sama

Sama

Anotace: Proste jen deprese a city

Divam se na svet,

posloucham zivot

slysim plout mraky na obloze,

sleduji zvuky srdci a nicot

 

Divam se do oci

co prestali snit,

neni v nich prazdno,

vsak neni v nich cit

 

Sedim, do usi sumi mi more,

pobliz si zivot prede svou nit,

ti dva znami nevi co meli,

a nevi cim chteli by byt.

 

Seberu odvahu,

divam se v dal

otocim pohled svuj,

Kde jsi? Vzdyt si tu stal.

 

Sama dal dycham,

nezbyl nez prach,

sama si zpivam,

sama jsem vrah.

 

Autor Tea17, 07.04.2016
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí