Zasamovražďujúca

Zasamovražďujúca

Anotace: mrtve oči neplačú

Na samotke zo stien steká
v bezpečí posmrtnej nory
potrestaný neživotom
na samom konci pokory

z hrude si vyrval žiarovku
ako zlú červivú hrušku
vypálenú v temnej lebke
podpísanú na obušku

načo tlkot zradcu umu
keď mal nezdar na dosah
bez naivných lupeňov dní
krváca hrdý samovrah

v očiach temné lesklé dlane
už viac nehladia pohľadom
chcel len kúsok bez večnosti
chvíľu sveta a v ňom dom

podpísať sa do potomstva
ako kŕdeľ nových snov
no nestihol prekliať Boha
stal sa jeho ozvenou
Autor Nervaque, 08.04.2016
Přečteno 251x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm ...chvíľu sveta a v ňom dom ... taky bych chtěla:) maličko ti drhne rytmus, ale jinak skvělá*

08.04.2016 13:50:41 | Ragnell

jo ten rytmus. taky mi nesedi

08.04.2016 14:50:30 | Nervaque

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí