VI.

VI.

Anotace: ...

Začal jsem psát si svůj úmrtní list.

Příčina smrti? To nejsem si jist.

Chorobně nevím už několik let,

rozhodnout nemůžu, vůbec ne hned.

Zřejmě jsem ovládán nevědomím,

čekám, až jednou se navždy zlomím.

Netuším, co teď dál může se stát,

hlavně si nezvolit, kudy se dát.

Autor free.poet, 14.04.2016
Přečteno 276x
Tipy 4
Poslední tipující: kdotoví
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí