Smrt duše

Smrt duše

Anotace: ...

Prázdno nosím v sobě
další z těch dní
je tady.
Tělo zůstalo mi
cítím pouze vnější bolest.

Trápení odešlo
lítost změnila se v prach
srdce bije pouze
schránka ukryla se a není k nalezení.

Nevím kdo jsem
nevím kdo jsi ty
neznám strach
neznám bolest
Tohle smrt její jest
nebolí
a je mi líp
když tu semnou není.
Autor Jurij Iljic, 14.04.2016
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: JSJ, Mácha, Janna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí