Konec

Konec

Anotace: Tohle jsem psala pár hodin po tom co se semnou rozešel kluk takže to prosím berte z rezervou...

Nebe se zahalilo tmou,
Kapky padají na okno.
Byla jsem pro tebe hrou,
A mě je teď moc smutno.

Ty nechal jsi mě v poli zamilovaných stát,
Nemiluješ mě a vzdáš se našich snů
Já musím sama tu smutnou hru dohrát
Neláká mě kouzlo krásných dnů

Je indigově tmavá noc,
Já na rohu skály stojím.
Né nevolám o pomoc,
Na skále slzy roním

Slyším hlasy lidí,
Tvůj mezi němy neslyším.
Jsou to lidé kteří mě mají rádi,
Bolestí na svět křičím

Mé bosé nohy pomaličku jdou,
Cítím chlad země i srdce.
Už ke konci se mé kroky přibližujou,
Náhle zafouká vítr prudce…


Snad všimneš si že jsem zmizela,
Snad dojde ti že jsem tě doopravdy milovala,
Snad řeknou ti že jsem zemřela,
Snad malá vzpomínka se ti v srdci schovala…
Autor Veliký úsměv, 09.02.2007
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí