Pohádka

Pohádka

Anotace: Vždy jsem chtěla být čarodějnice, princezny ale občas taky nejsou k zahození...

Rozhodla jsem se napsat dopis
Snad ulehčí mé vině
Že stýská se mi kudy chodím
Po vodě i po pevnině
Snad až vodu ve víno proměním
Pracuji na tom neustále
Jednou tě znovu uvidím
Tady nebo na jiném bále
Netuším, zda přečteš si tyto řádky
Opravdu nečekám, že dostanou mě zpět do pohádky
Já totiž nejsem zakletá a ty nejsi princ
Mé srdce utichá, zazvoní zvonec a nic víc.
Autor kiksik, 19.05.2016
Přečteno 324x
Tipy 1
Poslední tipující: Mácha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čarodějnice jsou lepší.......
...:-))..

20.05.2016 21:57:47 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí