Naposled

Naposled

Anotace: -

Dlani mou zablesk prosel,
ve trpytu dne vykvetly zas pihy.

Slunko prvni, polibilo me na zatylku,
letmy vanek spletl vlasy v cop.

S vetrem o zavod vedly me kroky,
tlukot srdce krajinou znel.

Vse tak krasne, vabilo me smysly,
vse tak sladce, mamilo mne hned.

Uzila jsem si to.
Ano.
Doufam, ze vsak sama.
Naposled.
Autor Zrzi, 29.05.2016
Přečteno 397x
Tipy 8
Poslední tipující: Lioness, JSJ, Frr, Mácha, Jort, Jin&Jang, Kubíno
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určitě sama naposled...

30.05.2016 17:53:10 | Mácha

Kez by:)

30.05.2016 18:07:43 | Zrzi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí