Na sirem mori

Na sirem mori

Anotace: -

Mas svuj svet,
ktery Ti patri,
mas svuj zivot,
jenz mi nepatri.

Ziju v iluzi,
nocnich ptaku,
ti veri v peri,
bilych mraku.

Nejsem ta,
ktera neco zmeni,
jsem jen ta,
v jednom zneni.

Pritel do deste,
bez deste z mraku,
do splinu bez rymu,
uvizlych vraku.

Jsem vlnou... na sirem mori.
Autor Zrzi, 01.06.2016
Přečteno 401x
Tipy 9
Poslední tipující: Lioness, Jin&Jang, Móny, Frr, Jort, Mácha, Kubíno
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Třeba Tunami..ta má grády..chtë nechtë..

02.06.2016 19:10:36 | Jin&Jang

Ale jsem jen tou vlnkou prave...

02.06.2016 20:10:00 | Zrzi

Třeba ne....možná je to jen tvůj pocit...

01.06.2016 23:47:03 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí