Za soumraku

Za soumraku

Anotace: -

Mas vuni deste,
jenz doprsi ve vecnosti,
je svezi a pomijiva,
nepatri mi.

Stejne tak jako to,
co bylo a neni,
svet se meni,
my vsak zustavame.

Kazdy na sve lodi,
jsme si kapitany,
plujeme si barkou,
za soumraku.

Oba vsak na jinou stranu...
Autor Zrzi, 05.06.2016
Přečteno 399x
Tipy 7
Poslední tipující: JSJ, Lioness, Jort, Dreamy, Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí