Bereš mi dech..

Bereš mi dech..

Bereš mi dech,
nemůžu, dusím se.
Prosím už mě nech,
jinak už nikdy nevrátím se.
Ztrácím vědomí,
proč to děláš?
Ty snad nemáš svědomí,
hlubokou jámu pro mé tělo hledáš.
Máš ruce od krve,
oblečení od špíny.
Srdce se mi z hrudi rve,
na svém jméně máš plno špíny.

 

Autor Katherin Bidmonka, 07.06.2016
Přečteno 425x
Tipy 3
Poslední tipující: JSJ, Annie Tauer Jackson, Poetik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí