Zrada

Zrada

Anotace: jo tak tohle sou taky moje myslenky taky prej psany srdcem... (:

Tys zradil si mě,
a já brečím v obětí,
svých neřestí,

Však příjdeš na to ,
To mi věř zlato ,
Že pomsta je věc sladká,
Elegantní a hladká.

To ti slibuji,
a to ti přísahám,
já odměním se ti ,
i když umírám

Umírám a ty to nevidíš,
A však brzo pocítíš,
Příjdu se rozloučit ,
A to si piš.
Autor Issy, 10.02.2007
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jezis, tebe bych doma fakt nechtel!

10.02.2007 19:43:00 | pigeon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí