Aj tak končia šelmy

Aj tak končia šelmy

Anotace: ...

Čo chce loviť slabé zviera
príliš skoro na svitaní
keď sa už len poneviera
lúkou nekvitnúcich dlaní

zbytočných, zdochla v nich viera
plachosť - to prekliatie laní
z kolien sa už nepozbiera
dravosť si ho nepodmaní

zdochla chuť po kriku pera
z kuchyne dní je chudera
načo strieľať zvoncom

do šelmy čo sa pozerá
na nadšenie buldozéra
keď sa blíži s koncom
Autor Nervaque, 25.06.2016
Přečteno 315x
Tipy 7
Poslední tipující: hanele m., básněnka, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má atmosféru, snad páchne šelmou zkrotlou...

25.06.2016 08:41:37 | básněnka

:) téhle jsem nemohla dlouho přijít na chuť pro to zvoncom/koncom (lépe ti sluší, když nevážeš:), ale když ona je vážně pěkná :)))*

25.06.2016 08:37:30 | Ragnell

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí