Spánek

Spánek

Anotace: ...

Pod přikrývkou nočních oblaků

se třesou

zmatené zorničky

bedlivě střežící

blýskající se dýky

vklíněné mezi obratle

dřív nezlomných vojáků

 

Pod přikrývkou nachového sněhu

praskají mrazem

slzící zorničky

vzhlížející prosebně

k přikrývce nočních oblaků

 

Pod přikrývkou vojenské ubikace

teskně vyhasínají

unavené zorničky

pátrající po přikrývkách nachového sněhu

 

Pod přikrývkou hodinového hotelu

pláče muž

Chce výš

za svými bratry

Autor Oxík, 25.06.2016
Přečteno 337x
Tipy 5
Poslední tipující: Ravena Lupus, zdenka, Kubíno, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí