Našeptávač

Našeptávač

Anotace: ...smrt je příslib, začneš znova...

Ochoz klouže, pod přívalem deště,
Našeptávač šeptá - jen dva kroky ještě...
Pak přijde pád dolů, šeptá to tak lehce.
Srdce zemřelo dávno, ale duše nechce...

Tak se zastav a jdi zpátky,
vrať se zpátky do pohádky,
která smutkem a bolestí se značí
a není nikdo, kdo v ní s tebou kráčí...

Náhlý výkřik proťal noc,
Našeptávač znal svou moc...
Dole shon a tichá slova,
smrt je příslib, začneš znova...
Autor Izza, 30.06.2016
Přečteno 363x
Tipy 9
Poslední tipující: MiMiKa, Pelican, Jeněcovevzduchukrásného, Kapka, Fany, Frr, KlachaKla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Páni, to si musím založit. Mrazivě krásné.

03.11.2016 13:03:53 | Pelican

Silné, ST.

03.11.2016 13:00:15 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí