Výčitka.

Výčitka.

Anotace: Poslední rozhovor. Smutná slečna Beznaděj Nemilovaná a mladík Zaslíbený Jiné.

Sbírka: Dno má více pater

Být sama mezi tisíci
je jako rána palicí.
Míjí mě davy hučící.
Skrývám své oči plačící.

Chtít sedět v koutě
ne v čele stolu,
kam stále zvou tě.
Nezájem k bolu.

Hlasitě mlčet.
Potichu řvát.
S úsměvem brečet.
Slabě se prát.

Slzy jak střepy
bolí mě na tvářích.
Jsi jako slepý.
Tulím se k polštáři.

Poslední úsměv mi dáš.
Říkáš tím: "Už se nesnaž
a všechny naděje smaž..."

Vím, že už nezavoláš.
Autor Poetisa, 18.07.2016
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: MA t HA, Eleanor
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí