Vlaštovky

Vlaštovky

Anotace: Krátká, alegorická báseň (ani nevím jestli to existuje)

Sbohem!!! Řekla jsem,
už nemohu dál.
Naposled políbím,
a odlétám
na křídlech vlaštovek.

Pac a pusu!!! Usínám,
ať hezké sny se mi zdají!
Ať blechy koušou mě celou noc!
Vlaštovky tiše odlétají...

Sbohem!!! Mrzí mě to,
jak těžké je loučení.
Slzy po tváři mi stékají,
vlaštovky vzlétají
a já na jejich křídlech.
Autor Wolfinka123, 03.08.2016
Přečteno 487x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí