Absťák

Absťák

Anotace: Popis deprese drogového abstinenta a jeho stavů.

Probouzím se do reality, vnímám všechny ty pocity.
Pálí mě oči a slábnou mi ruce, namáčím se do temnoty.
Mysl mi slábne a já blednu, táhnu se ulicí a pláču.
Bolí mne břicho, tlačí mě hlava, pomož mi, zase se vleču.
Srdce mi netluče, tep slábne a já padám k zemi.
Bolest utichá, modlím se k nebi, bůh se na mě zase tlemí.
Autor Vaazard, 05.09.2016
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí