Jsme tu největší!

Jsme tu největší!

Anotace:

Až život se vrátí
do starých kolejí
přemění závrať toužení
v chladné zítřejší ráno

Nastolí návrat osamocení
ILUZORIUM upnuté mysli

Něco jako vždy se rozdrtí
odhodlaně překročí práh
ničemu bránit se vzdá
stvoří prázdná místa
POHLCENÍ
Autor ricda, 07.09.2016
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí