Hráč

Hráč

Anotace: Každý čeká na tu osudovou kartu.

Nikdo neví, co jsem zač,
nikdo netuší, že jsem strašný hráč.
Hraji s osudem karty,
rozdal mi je, vypadá to na párty.
Oslava ve dvou,
jen já s tou tvou.
Jsem zvědavý, jak to půjde dál.
Nejraději bych jen hrál.
Úsměv zakrývá faleš,
hraju si s ní zoufale.
Pomohl by mi žolík,
ale stejně jsem jen ubohý alkoholik.
Po tváři mi stékají slzy,
přijde, brzy, brzy.
Autor Vaazard, 16.09.2016
Přečteno 312x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

žolík, to je přeci taky klaun ale placatý a malý aby se vešel na karty.

17.09.2016 21:23:42 | klaun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí