Ztracená v noci

Ztracená v noci

Anotace: ...

Oknem místo lampy

mi svítí úplněk

a já čekám;

Za ty dny a týdny

nepřichází vděk,

já čekám;

 

Jen tikání hodin

šeptá jméno tvé

už se nedočkám;

Jen tikání hodin,

i to pomine;

a já? Čekám dál...

Autor Oxík, 16.09.2016
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: Ravena Lupus, Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí