Sbohem, má milá

Sbohem, má milá

Anotace: Rozloučení s milovanou osobu...

Pocity smíšené obklopují mě,
nevím, co dál dělat, pohltí tě.
Je čas to nechat jít a zranit,
ponechat nevinnosti a a hned se stranit.
Vím, že jsem zklamal, má milá,
ale do tmy mě to akorát posílá.
Věřím tomu, že miluješ,
nechci ti víc ublížit, vím, že lituješ.
Nejsem pro tebe ten pravý,
byl jsem strašně zvídavý.
Potkal mě strašlivý chtíč,
ztratil jsem od tvého srdce klíč.
Uzamkl jsem jinou,
nebreč, není to tvou vinou.
To já udělal ten strašný čin,
teď po nocích popíjím gin.
Jsem v tomhle vztahu padouch,
smiř se s mou temnou zradou.
Pamatuji si, jak miluji tě říkal jsem,
ale teď schoval jsem se za sklem.
Neskryji víc touhu po jiné,
říkám si, snad mi to jednou promine,
že zklamal jsem tak moc,
už přichází ta noc.
Odcházím od tebe, neplač.
Autor Vaazard, 19.09.2016
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: Ormissia, Kett
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ježíš to je smutnýýý :-(

19.09.2016 21:19:27 | Kett

Tak to vypadá na pozitivní komentář. Tak děkuji :) Asi to vyvolalo ty správné pocity.

19.09.2016 21:31:29 | Vaazard

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí