Jako Ty

Jako Ty

Anotace: Prostě jen vypnout a být jako ty...

Na chvíli být jako ty
co bych za to dal
ach, co já bych za to dal...
být alespoň chvíli šťastný jako ty.

Život semnou mává jako s hadrem
každou chvíli ránu pod pás mi dá
couru si ze mě dělá, každým courem
pak za práh mě hodí, a máchej se v tom sám.

Nemůžu pořádně milovat
nejde mít radost a klidně spát
nechci dávat, chci jen brát
bejt svině, kurva, ničeho nelitovat.

Kéž bych mohl být jako ty
na krátkou chvíli
aby rozsvítilo se mi
abych zboural všechny ty stěny
smál se a neřešil ženy
nepolykal ty hnusný jedy
co mi dělají v mozku odporný vředy.

Pověz mi jak to děláš
Pověz mi jak zbavit se tíhy
Co podstoupit a být jako ty
Jak roztáhnout křídla
letět a přistát vždy bezpečně
dopadnout na nohy a smát se věčně...
Autor Jurij Iljic, 21.09.2016
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: magnet-ka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jste vzácná bytost...

21.09.2016 17:24:43 | Tvořilka Lenka

Ach, děkuji :)

21.09.2016 17:27:52 | Jurij Iljic

Nechtějte býti jako ona, vždyť Vy záříte jako Úsvit tou líbeznou a čistou Věrností vůči té, jež si to nezasloužila... :-)

21.09.2016 17:29:08 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí