taková trochu bouře

taková trochu bouře

Anotace: a asi ti uplavala kytara...

---
taková trochu bouře
ve který se zmítáš
ale nevoláš o pomoc
i když se topíš
a lapeš po dechu
a sůl tě štípe do očí
ta bouře jsem já
---
vlasy máš úplně mokrý
lepí se ti na záda
a asi ti uplavala kytara
(plejáda modrofialovejch pocitů)
a pak přestal foukat vítr
---
a vlny vyplavily mořskou vílu,
který se taky lepily vlasy na záda
vzala tě za ruku
(prej cestou potkala tvoji kytaru)
---
rozfoukaný stopy v písku
dvě srdce z papíru
(rozmočený)
a dva smutnoslaný poloúsměvy
a pak už jenom klid
před další bouří
---
melodie prasklejch strun
a odšeptaná písnička
na rozloučenou
---
Autor bittersweet, 12.02.2007
Přečteno 339x
Tipy 1
Poslední tipující: Yukki
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

básnění ti jde stejně dobře jako psaní povídek...šikulka...

12.02.2007 15:00:00 | Favi

..krásná..

12.02.2007 14:58:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí