Ivane...

Ivane...

Anotace: Protože mi místo hudby zní v hlavě tvé verše.

 

Chodím tvými ulicemi, Ivane.

Stavím tam, kde bál ses stát,

kde plakal si,

kde stíral pot

a bláto z obnošených bot.

A přišel o rozum.

 

Chci více slov, Ivane,

chci více rýmů

a víc zákoutí města.

Krátká je ta cesta

kterou píšou řádky

tvých vzpomínek.

 

Už jsou to týdny, Ivane

a mně stále zní

v hlavě tvůj smích.

Marnivý je hřích

kráčet v tvých stopách.

 

Taky se zblázním, Ivane,

jsem cizincem ve tvém městě.

Protože mi na tvé cestě

pachuť Blatného, Apollinairova vína

umírá na rtech.

Autor Megan, 08.10.2016
Přečteno 457x
Tipy 8
Poslední tipující: piťura, CoT, Jeněcovevzduchukrásného, JSJ, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

První co mě napadlo bylo, Ivane jdi domů čeká tě Nataša,
ale pak jsem Zvážněl, hezky jsi to napsala, opravdu hezky.

03.11.2016 13:40:28 | Jeněcovevzduchukrásného

Děkuji. =)

03.11.2016 13:47:32 | Megan

:-)

03.11.2016 14:54:59 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí