Ledová královna

Ledová královna

Anotace: Ledová královna je živlem, který chce zaplavit planetu Zemi, vyhubit neposlušnou lidskou rasu a pod vodní hladinou zbudovat své nové království.

Ledový gejzír z hlubin chrlí se,
své vládkyně záhyby modeluje,
jejího hněvu i voda bojí se,
modrá krev jí v žilách pluje.

Žár okolní v chlad proměňuje,
světa barvy ve své převléká,
energii z jádra konstantně pohlcuje,
a veškerou hmotu postupně obtéká.

Tak její království expanduje,
přetéká prostor, neztrácí čas,
hávem vodním Zemi zahaluje,
proud zastaví, až zaplaví nás.
Autor Serja, 10.10.2016
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí