Děťátko

Děťátko

Anotace: ...

Uteče děťátko od domu daleko.
Nezvládlo problémy, trestu se zaleklo.
Utíká k jezeru, kde tajnou má skrýš.
Tam bude v bezpečí, to přeci víš.
Utíká po cestě přes louku zelenou,
utíká někam, kde radost mu nevemou.
Přichází k jezeru, kde lávka je dřevěná,
šaty si vypere, byť voda je zčeřená.
Vždyť už je veliké a chce svět pochopit,
nastal ten pravý čas osud svůj uchopit.
A tak osud svůj pevně do rukou uchopí,
lávka se proboří, dítě se utopí.

Autor December, 28.10.2016
Přečteno 288x
Tipy 7
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Jin&Jang, Iva Husárková, Frr, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a podel skal zelený mužík zatleskal:-) jo fajn

28.10.2016 20:47:19 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí