Noc

Noc

Anotace: Noční procházka se mění v depresivní noční můru...

Jednou jsem bloudil temným městem,
učil se místním tajemným zvěstem.
Užíval si noční oblohu a sledoval krásu,
v temných mracích hledal spásu.
Cigareta hořela jedna za druhou,
vlastní zdraví zničené mou zásluhou.
Ale k čemu zdravé tělo, když není zdravý duch.
Procházím kolem lidí, necítí vůni, ale puch.
Lhostejností dosyta naplnění,
přijde mi to jako strašně nedorozumění.
Léčím si v místním parku srdeční zranění,
ale stejně nakonec umřu v úplném osamění.
Autor Vaazard, 01.11.2016
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí