Tragická jízda

Tragická jízda

Anotace: Fiktivní báseň jako varování.Jména smyšleny.Hambálky jsou serpentiny na nejnebezpečnější silnici Čr mezi Žamberken,Jablonným a Červenou Vodou.

Končil rok 2015 a my šli do vinárky,popovídat si a na Svijanky.
Pojďte já vás zavezu vždyť je dosti hnusně,budete tam za chviličku nepudete rychle.Sedli jsme si do auta sedm nás tam sedělo ale tvé auto pro sedm lidí nebylo.Tome zpomal jedeš jako prase,tady jsou bouračky zas a zase.Chtěl sis asi něco dokázat,jet 160tkou před náma se ukázat.Vůbec ti nevadilo,že nejsme připoutaní,ty jsi ještě zrychlil a my čekali na tvý slitování.Říkala jsem ti-Tome moc proháníš otáčky,moje slova pro tebe byly jen sračky.Kdybys tehdy nejel jako prase,mohli všichni žít a na akcích smát se zase.Vše ti bylo jedno,hlavně žes byl borec,od toho dne nosíme jim na hrob věnec.Kluci přišli o bráchy a o matku,můžou už jen na ně myslet,mají na ně památku.My tři naštěstí přežily,kdyby jsi mě tenkrát poslech tak by jsme se za ně jen nemodlili.Vidíš Tome teď si v nervech,stálo ti to za to? Rodina tě nenávidí,holka ti už neříká zlato.Moje slova jsi nevnímal radši dál jsi přidával,kdyby jsi nemachroval mohly všichni žít,nepřišel bys o rodinu a měl by si s kým pít.Za takovou blbost hold se platí draze,že Hambálky 160tkou projedeš,to jsis myslel blaze.Serpentiny to jsou prostě svině velké,kamion s tebou v proti směru,to nebyli chvíle hezké.Ostré zatáčky jsou pro zoodpovědné a ne pro sračky.
Autor NezNámý, 08.11.2016
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí