Romance

Romance

Anotace: Básnička na uctění památky mladé slečny která počínaje dneškem není již 3 roky mezi námi...

Byl sychravý podzimní den,každý se modlil aby tahle zlá zpráva byla jen sen.Dne 12.11.2013 opustila jsi nás a já ti vzkazuju "zlom tam na hoře vaz".Tvůj úsměv zářil jako sluníčko,navždy budeš nám chybět,Ty naše hvězdičko.Velký anděl Ty jsi byla,bez Tebe tu prázdná srdce zbyla.Proč tak skvělý člověk odešel,smutek do našich srdcí vešel.
Tobě by se však nelíbilo,že smutníme,radši Ti svíčky zapalovat chodíme.A proto slibuju Ti Romanko nebudeme plakat,navždy budeš v našich srdcích žít a a tam na hoře smíchy skákat.
Autor NezNámý, 12.11.2016
Přečteno 259x
Tipy 3
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí