Pomsta strachu

Pomsta strachu

Anotace: Ze života..

Byl tu už dřív a je tu i teď,
však brzy pro něj skončí svět.
Byl na mě zlý jako ras,
však motivaci mi dal ten hlas.

Ten hlas co mi stále, stále říká,
že na zdi visí ostrá dýka.
Že ji mám vzít a stavit řád,
problémy své pobodat.

Dlouho už tu, dlouho vládne
Nepřítel co brzy padne.
Je to strach a já za chvilku
vrazím mu nůž do zátylku.

Celý vzplanu radostí,
až bude řvát bolestí.
Vysměji se mu do očí,
než jeho život ukončím.
Autor Deepie, 17.11.2016
Přečteno 429x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí