Ledová královna

Ledová královna

Anotace: Fajn holka...ale moc chladná

Každý pohyb
každý řádek
denně potit
vztek a smutek

to co bylo
led a sníh
co mi zbylo
pláč v očích

kostky ledu
tají rychle
jsou to pro mě
slané míle

mám to v sobě
tenhle pocit
díky tobě
chci se dusit

můžu za to
poznal jsem tě
celá z ledu
ohřál jsem tě

teď si pouštím
smutnou hudbu
najdu tě v ní
za nedlouho

chci mít vodu
chci abys zmizela
nemám sílu
padám do popela

smrt je konec
zla i dobra
uvažuje
za mne touha...
Autor Kali, 23.11.2016
Přečteno 296x
Tipy 6
Poslední tipující: Kubíno, Ormissia, Poetik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach nesmutněte, a vzchopte se a vězte, že vše v dobré se obrátí,věřte mi:-)

23.11.2016 13:22:31 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí