Rozbité sklo

Rozbité sklo

Anotace: O neopětované lásce a chybě, kterou si uvědomila pozdě.

Jsem tvoje rozbité sklo,
které tě pořezalo.
Nechceš mluvit znovu se mnou.
Bojíš se, že bych tě mohla znovu říznout.
A já možná pochopila postoj tvůj,
ale přesto prosím stůj
a se mnou mluvit znovu zkus.

Autor LizaWolf16, 03.12.2016
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí