Ticho duše

Ticho duše

Anotace: Ticho duše

TICHO DUŠE

Svět, civilizace křičí,
další ránu duše inkasuje,
jen kdyby tvoje city byly plytčí,
však duše všechno absorbuje,

svět, milovaní křičí,
další ránu duše inkasuje,
však kolikátou přeci,
a duše exploduje

exploduje tichem,
jak prázdná hala vypadá,
a všichni najednou už mlčí,
temná vládne nálada

svět, civilizace se bortí,
kolem tebe vše se rozpadá,
však duše mlčí,
prázdná,
v nekonečné ticho upadla.
Autor malkapabla, 09.12.2016
Přečteno 361x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, Poetik, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí