Samota

Samota

Anotace: Samota je nádherná, když ji chcete. Samota je úmorná, když ji nechcete. Samota je i není nebo je...

Samota je nádherná, když ji chcete.
Samota je úmorná, když ji nechcete.
Samota je
i není
nebo je stále, v jakýchkoliv čas?

Přišla jsem na to,
že ač ještě nemám šedivý vlas,
jsem strašně stará.
Má duše by mohla porozprávat,
ale komu, když je tak osamělá?

Vím, že nikdo už to nezmění
a já budu stále ta,
co sedí s knihou
v ústraní.

Kde jsi? Neboj se, já nekoušu.
Tak se vzmuž a přijď mi otočit stránku.
Jakou? - To nechám na tobě.
Autor Peetuliska, 16.12.2016
Přečteno 363x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já... se vůbec nebojím a tu stránku otočím!
Opatrně přehnu list, ale jakou stránku budem číst?
Samota je jak sluneční svit. V přiměřené míře pomáhá. Ale když je jí moc, spálí vás.

20.01.2017 10:02:25 | Cappp

Já....se vůbec nebojím i tu stránku otočím, ale opatrně velice opatrně....
ták a je to ....jo ještě tip :)

17.12.2016 23:46:18 | klaun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí