Bez radosti

Bez radosti

Anotace: Tak nějak... bez radosti

Často se mi honí hlavou
co s děravou budoucností
život přeci není dostih

subprostorem duše plavou
mrtvým mořem existencí
smutnovtipní, tlustí, tencí

a když spustí, je to k zlosti

v pravou chvíli před popravou
myšlenky mi zlámou kosti

a dokud mne nevyhostí
propíjet se hodlám Prahou

číslo na mé umístěnce
přímo pod smutečním věncem

toť můj život bez radosti..

Autor Manni3, 28.12.2016
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mnohokrát vnímam život podobne.Pozriem sa na život cez slnko,cez kvety
a je mi zase dobre.

Anna

28.12.2016 13:44:44 | annav

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí