Smích jako lék

Smích jako lék

Anotace: o odloučení milenců, on jde do války a ona pro něho pláče.

Pod závojem máš smutné oči,
vnímáš jen to, co končí.
Vždyť tu budu s tebou,
když ne dvakrát,aspoň jednou.
Napíšu ti sto dopisů,
tobě budu nablízku.
Brzy se sem zase vrátím,
ale musím ti říct,tak zatím.

Už neplač dál,
já bych se o tebe bál,
čekej mě,až napadne sníh,
na smutek je nejlepší smích.
Už neplač dál,
já bych se o tebe bál,
čekej mě,kdy svátek se slaví,
směj se,to je nejlepší zdraví.

Je tu mračno,prší na nás,
máš mokré šaty a vlhkou tvář.
Líbí se mi,jak se mě ptáš:
„Řekni lásko,máš mě rád?“
Bude se mi zdát ve spaní
o našich schůzkách potají.
Nerad city pokouším,
s tebou nerad se loučím.

Smích tě povznese výš,
tam,kam dosáhne,
tam smíš.
Už prosím neplač dál,
vždyť víš, jak bych se bál...
Autor svacinka.A, 14.02.2007
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta je moc pěkná, líbí se mi.. :)

25.02.2007 10:59:00 | Gabika

Moooc hezký=))

15.02.2007 11:10:00 | NiKkA15

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí