Po stopách...

Po stopách...

Anotace: Pro dědouška...

*

Po stopách dávných jít se Ti zachtělo.
,,Spi sladce" říct by se snad mělo,
ale rty mlčí a jen se smutně třesou.
Kéž tak vědět, kam Tě tajně nesou.

 

Po stopách dávných jsi zlehka odešel,
nikdo nečekal, že Tvůj čas již nadešel.
Ať Tvou duši moje horké slzy pohladí
až za Tebe položím smuteční kapradí.

*

Autor Adellide, 16.01.2017
Přečteno 299x
Tipy 6
Poslední tipující: Danger, Iva Husárková, Jin&Jang, DigBallz
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně smutná a dědové jsou hodně postradatelní...drž se!

21.02.2017 18:47:32 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí