Povrazy

Povrazy

Anotace: Pocity ktoré prežívam, napísané na jedno posedenie

Pozerám von a vidím obrazy
Sú tam ľudia alebo len ich odrazy?
Stoja na stoličkách a okolo krkov majú povrazy
Robia to pre to lebo ich nebaví žiť? Zažívať nové podrazy?
Na to, že sa to deje netreba dôkazy...
Umrú skôr ako po sebe zanechajú odkazy...
Neostal im nikto, kto ich opraví, keď sa im všetko pokazí
Nič ich neriadi, nie sú to psy, ktorí počúvajú rozkazy
Keď pozerajú zo zrkadiel, nikto tam nie je, síce nie sú upíri, sú prázdni a nevytvárajú žiadne odrazy
Osoby zapríčňujúce utrpenie sa menia na zvieratá..
Na plazy..
Potrebujú len ožiť, ako keď dáš kvety a vodu
Do vázy...
Chceli by rásť, no málokto z nich má silu a vôbec chuť niečo zmeniť.. čo teda treba urobiť nech sa aspoň jeden z nich o to odváži?
Nevládzu sa pohnúť, necítia teplo lebo ich z vnútra nekonečne mrazí...
Nechcem aby to znelo ako prázdne frázy..
No poznám čo prežívajú, som jeden z nich, som obeťou svojej vlastnej..
skazy
Autor Exomor Abyssal, 01.02.2017
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí