366. Den

366. Den

Anotace: to co cítím .

366. Den

Jsem jako prázdná schránka.

Cítím se prázdný.

Jako nepopsaná stránka .

V srdci cit žádný .

Jen vztek mně provází .

Nenávist mám ke všemu.

Zlo se ve mně nachází .

Láska je mi k ničemu.

Milovat nikdy nemůžu.

Protože to nejde .

Ke spokojenosti si pomůžu.

Co na lidech sejde .

Nevím co je soucit .

Stejně jako slitování.

Ostatní mají ten pocit.

Jsou k politování .

Konečně jsem poznal.

Co jsou všichni zač.

Lítost jsem nikdy neznal.

 Nebylo také nač .

Nechci jim pomáhat.

Ani je mít rád .

Nebudu se namáhat.

Na člověka jsi hrát .

Jsem zlý jako nikdo jiný.

Protože takový chci být .

Každý je za to vinný .

Tohle jste ze mě chtěli mít .

Pro vás jsem byl jen ten divný.

Kdo nebyl jedním z vás.

Začal jsem se cítit jiný .

Nebyl jsem už jeden z nás .

Ocitl jsem se sám .

Pro všechny cizí.

Mrtvé srdce teď mám.

Lidskost pomalu mizí.

Nezbude nic než skrýt.

Jaký doopravdy jsem.

Nebo můžu sám být.

Jako 366. den.


 

Autor Sokar, 05.02.2017
Přečteno 264x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí