ROZCHOD

ROZCHOD

Anotace: Jedna starší báseň z roku 2013

svice

ROZCHOD


Mlčení
Ledové křišťálu prozření

 

Tehdy tam v tichu věčných kovadlin
Pukajících srdcí kamenů rozvalin

 

Klíč do zámku co nezapad
Skla třískot, věčnosti rozpad

 

Když šli jsme neomylně tomu vstříc
Ve stínu svitu nočních svic
Tvář leskem stínohry uzříc
Jak v zimním spánku zmírajících létavic

 

A s konstatováním

 

Že ted nezbylo nám už vůbec nic....

 

samota

Autor Miron25, 08.02.2017
Přečteno 526x
Tipy 5
Poslední tipující: PetrPetr, Kubíno, Eleanor
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí