Skomírající

Skomírající

Anotace: ...

Naděje skomírá,
světlo upadá do temnoty.
Jak kovové, železné hroty,
temnota k nám lítá.

 

Mám chuť jít pryč,
odejít někam do neznáma.
Tam, kde nebudu mezi váma,
odkud vy nemáte klíč,

 

kde nemáte mě v ráži.
Žádné věci nepotřebuji mít.
Já spěchám, budu muset jít.
Tak sbohem, vy lháři!

 

Naděje skomírá,
Světlo upadá do temnoty,
sbohem, krutý světě!!!

 

Autor Klaudie Wolf, 14.02.2017
Přečteno 367x
Tipy 1
Poslední tipující: Cappp
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí