O lidství

O lidství

Anotace: A jak ho občas ztrácíme

Zakleslí v jeden tvar

Nic než zmar už nečekej.
 
Stala ses člověkem,
Pro těch pár zrůd okolo.
Matou tě k nepoznání.
 
Znenadání jsme rozerváni
Mezi peklo a zem.
Jsi téměř jedna z nich.
 
S vděkem příjimáš bolest,
Zatínáš dlaň v pěst a ta krvácí.
Skrze rány do tvé duše,
Která se nevrací.
 
Ztrácíš sílu, víru,
V Ďábla, v Boha,
Nic by z tebe neměli,
Ach, příteli,
Oba již dávno zemřeli.
 
Tak vepiš se do řádků jednoho listu
A vnímej dál jak plyne čas.
Ve mně, v Tobě, v nás.
 
Zakleslí v jeden tvar
Nic než zmar nečekej.
Už stejně nejsi člověkem.
Autor The Bell Jar Girl, 18.02.2017
Přečteno 408x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Iva Husárková, zdenka, Frr, CoT, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí