Býval bych byl

Býval bych byl

Anotace: To bude věkem... doufám.

Kéž by se má zrůdnost dala pít
úhledně uspořádaná na dně mé hlavy
co by kamenem dohodil
od mé existence.

Kéž by se úzkost dala jíst
polibek mých strachů
učiněný jen pro mou potřebu
moje sladké placebo.

býval bych byl napojen
býval bych byl sežrán
býval bych byl
býval bych…

…nedostihneš mě!
Autor Thilion, 14.02.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je ale hodně silný kus.

26.09.2007 17:06:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí