Medzisen

Medzisen

Anotace: ...


Počujem dážď 
a nebo je stále modré aj pred východom slnka 
kvapky padajúcej oblohy stekajú na hor
..
Ostáva pár sekúnd
...
prebúdzam sa
a vedľa mňa leží dievča
ktoré má v srdci zrnká instantnej kávy
sledovala ako spím 
a teraz 
je koniec
- odchádza bez slova
..
Dážď stále bubnuje na plechovej streche 
Kým ona mizne poslednou kvapkou 
zaliatej šálky

 

Autor SkvarBB, 05.03.2017
Přečteno 428x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí