Poslední sbohem

Poslední sbohem

Anotace: Nic aktuálního. Byl to jen takový nápad spojený s jednou vzpomínkou. Vím, že podobné případy se stávají docela často...

Stojím tu s prázdným pohledem v očích,

snažím se všechno pochopit,

celá místnost se se mnou teď točí

a já se nemám čeho uchopit.

 

Proč, říkám si s pohledem na nebe,

slzy se mi už do očí hrnou.

Proč musel mi vzít právě tebe?

podobných myšlenek mám hlavu teď plnou.

 

Přišla jsem pozdě na poslední sbohem,

z postele kouká na mě prázdnota.

Složím se a kašlu na všechno kolem,

po tobě zbyla jen nicota.

 

Teď chci ti jen říct, že byl si jedinečný,

mrzí mě, že jsem to nestihla dřív.

Byl jsi pro mě opravdu výjimečný,

doufám, že tam už ti bude líp.

Autor Alik918, 20.03.2017
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí