Dušička

Dušička

Anotace: Hledám něco dávno ztracené..

Dušička

Duši marně hledám
Volám a naříkám
Proč se nikdo neozývá?
Copak nikdo neslyší křik z duše raněné
Hledám pomoc a všechno stále němé je

Kde najdu duši k sobě spřízněnou..
Růží osetou a láskou zdobenou
Kam utíkat mám
Abych našla se svou duší klidný ráj
Autor Marlene0621, 17.04.2017
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: kdotoví
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí