Žal

Žal

Anotace: -

Vždyť víš, kdo jsem
Ten kdo ti důvěřoval
Do smrti je pouhým snem
A radost přešla v žal

Srdce jsem rozevřel
V něm přistál oštěp jen
Zásah, který popřel
Vše co vyšlo ven

Vždyť víš kolik roků
na prstech jsem počítal
Na věky věků
bych tě objímal

Teď chlad obklopuje duši
Tělo už asi ví
Má mysl trochu tuší
Já bláhový

Vždyť víš, že má oběť
přišla na zmar
Nepřišla žádná odpověď
Vše ztrácí tvar

Mizí v hlubině
Klesám stále níž
Na studeném dně
Zmizí všechna tíž
Autor kracimtmou, 27.04.2017
Přečteno 357x
Tipy 8
Poslední tipující: Fany, Jin&Jang, Iva Husárková, piťura, Dreamy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi drahocenná, inspirativní, láskyplná, vnímavá,životprožívající bytost..

25.05.2017 10:50:41 | SVĚTLO INSPIRACE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí