Podfuk

Podfuk

Anotace: Vlna, co nahoru vynese tě, vzápětí tě zase smete.

Vlna, co nahoru vynese tě,
vzápětí tě zase smete.
Nahoře jas slunce, záře,
dole zmatek, turbulence, chlad.
V objetí spirálu zastavit,
co ještě níž tě táhne,
výdechům prostor a volnost dát.
Nesoudit,
v prázdnotě mezi pomlky,
z místa,
kde v tichu obrazy se rodí,
temnotu svoji přečkat.
Kde budoucnost není,
kde minulost bolí.
Zůstat vězet v pomlkách,
v prázdnotě mezi slovy,
v bezpečí tady.
Autor Virginia, 29.04.2017
Přečteno 275x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin&Jang, Iva Husárková, piťura, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí